Aparati za kafu

Aparati za kafu kompanije Bosch: jedinstvena tehnologija za izuzetno pripremljene napitke od kafe.

Naši aparati za kafu i potpuno automatizovani aparati za kafu pružaju garantovano uživanje u kafi. Zahvaljujući njihovoj inovativnoj tehnologiji, kafa, espresso, latte macchiato i drugi kafeni napici su uvek savršeno pripremljeni, baš kao da ih je pripremao profesionalni barista.

Samostojeći frižideri: pravi model za vas.

Naši samostojeći frižideri obezbeđuju vam još više prostora za čuvanje velike količine svežih namirnica. Bez obzira na to da li ste profesionalni kuvar ili jednostavno uživate u jelima pripremljenim kod kuće, pronaći ćete model koji odgovara vašim potrebama. Budući da su frižideri samostojeći, možete ih postaviti gde god želite, čak i izvan kuhinje. Osim toga, samostojeći frižider troši do 30% manje energije.

Naši ugradni frižideri: savršeno se uklapaju.

Bez obzira na to da li živite sami ili s velikom porodicom, naš asortiman ugradnih frižidera izgledom će se savršeno uklopiti u svaku kuhinju. Efikasniji su 30% od frižidera sa komorom za zamrzavanje i stoga su idealni za osobe koje već poseduju odvojeni zamrzivač.

Samostojeći frižideri sa komorom za zamrzavanje: zato što svi volimo sladoled.

Zahvaljujući ovim samostojećim frižiderima, možete skladištiti smrznutu hranu u integrisanu komoru za zamrzavanje. Komora za hlađenje održava hranu svežom i laka je za korišćenje zahvaljujući fleksibilnom kapacitetu namirnica. Samostojeće frižidere možete smestiti gde god želite.

Ugradni frižideri sa komorom za zamrzavanje: uvek se savršeno uklapaju.

Ako vam nije potreban zaista veliki zamrzivač, preporučujemo vam da nabavite ugradni frižider sa komorom za zamrzavanje koji se predivno uklapa u dizajn vaše po meri izrađene kuhinje. Tako ćete imati dovoljno mesta za picu, sladoled za dezert, kockice leda za ohlađeno piće ili zamrznuto začinsko bilje. Zahvaljujući našoj tehnologiji VitaFresh, sveže voće i povrće zadržava svežinu do tri puta duže, a zahvaljujući fleksibilnoj unutrašnjosti, u frižider možete smestiti svu hranu i posude i lako ih pronaći.

Naši Side by side kombinovani frižideri sa zamrzivačem: jedan do drugog za savršenu svežinu.

Naši Side by side kombinovani frižideri sa zamrzivačem pružaju sve što vam je potrebno. Idealni su za domaćinstva koja žele da skladište puno hrane, bez kompromisa po pitanju dizajna. Jedan do drugog, frižider i zamrzivač nude mnoštvo funkcija koje garantuju da će hrana ostati predivno sveža. Pored toga, pružaju preglednost i dovoljno prostora za sve što želite da smestite. Ukoliko volite da pozivate mnogo gladnih prijatelja i rođaka na večeru, odlučite se za neki od naših posebno velikih frižidera.