Aspiratori

Svež vazduh za vašu kuhinju

Da bismo se postarali za to da osetite samo mirise koje želite da ostavite kad kuvate,razvili smo asortiman posebno moćnih aspiratora.Pored toga zahvaljujući izolaciji i pogonu sa niskim nivom buke toliko su tihi da ćete vi i vaši gosti jedva nešto čuti.

Naši zidni aspiratori: moćne performanse, sveden dizajn.

Zidni aspiratori se obično montiraju iznad ploče za kuvanje, na zid između visećih elemenata. Ovaj tip aspiratora se lepo uklapa u liniju vaših kuhinjskih elemenata dok obezbeđuje efikasnu ventilaciju koju ćete jedva videti – ali primetićete neverovatan efekat.

Naši ostrvski aspiratori: okačite moderno remek delo u svoju kuhinju.

Naši ostrvski aspiratori su specijalno dizajnirani za upotrebu iznad vašeg kuhinjskog ostrva i slobodno vise sa plafona iznad njega. Zahvaljujući širokom izboru klasičnog dizajna i raznih veličina, ostrvski aspiratori nude idealno rešenje za svaku kuhinju i svaki zahtev.

Naši ugradni aspiratori na izvlačenje: gotovo nevidljivo rešenje.

Ugradni aspiratori na izvlačenje ugrađuju se u viseći element. Da biste rukovali njima, ravan deo se izvlači, čime se povećava površina za odvod vazduha. Kod mnogih aspiratora ovog tipa, ravan prednji deo može čak da se uskladi sa vašim kuhinjskim elementima. Tako da će ovaj aspirator biti skoro nevidljiv u vašoj kuhinji.

Naši podugradni aspiratori: lako se uklapaju u svaki kuhinjski dizajn.

Podugradni aspiratori mogu se savršeno uklopiti u svaki kuhinjski dizajn. Bez obzira na to da li više volite brušeni čelik, crnu ili belu boju, oni se uvek savršeno uklapaju.

Slobodno nas optužite da smo perfekcionisti. Trudimo se da budemo.

Da bismo bili sigurni da su naši aspiratori zaista otporni na rđu, prskamo ih finim sprejom slanog rastvora u toku 24 sata. Ako to prežive, zagrevamo dodekansku kiselinu ispod aspiratora – dok ne počnu da se stvaraju oblaci dima. Ako gust dim bude uklonjen u kratkom vremenskom roku, ostavljajući čist vazduh, za aspirator se zaista može reći da ispunjava Boschove visoke standarde kvaliteta i možete ga slobodno poneti kući.