Kombinovani frižideri sa zamrzivačem

5 godina sigurnosti

Od 1. 6. 2018 do 30. 9. 2019 kupovinom izabranih Bosch frižidera ostvarujete pravo na 5 godina potpune garancije. Pravo na podruženu garanciju ostvaruje se registracijom na portalu MyBosch najkasnije 30 dana od datuma kupovine. Garancija će biti važeća uz odštempan garantni list koji dobijete registracijom i originalni račun.

Samostojeći frižideri sa zamrzivačem gore: zamrznuta hrana u nivou očiju.

Ukoliko relativno često morate da vadite hranu iz zamrzivača, preporučujemo vam frižider sa zamrzivačem gore. Sa odeljkom zamrzivača praktično postavljenim u nivou očiju nećete morati da se savijate da biste došli do namirnica. Zahvaljujući ovakvim samostojećim rešenjima, frižidere možete da postavite gde god želite.

Ugradni frižideri sa zamrzivačem gore: izvucite zamrznutu hranu bez saginjanja.

Ako u zamrznutim namirnicama uživate češće nego u svežim, preporučujemo vam ugradne frižidere sa zamrzivačem gore. Naši modeli se mogu lako ugraditi i savršeno se uklapaju u dizajn svake kuhinje.

Samostojeći frižideri sa zamrzivačem dole.

Kod ovih samostojećih frižidera sa zamrzivačem, odeljak za hlađenje je tačno ispred vas, u nivou očiju. U donjem delu frižidera nalazi se prostrani zamrzivač. Sa obzirom da je podeljen tačno po sredini, ohlađene namirnice možete izvaditi bez saginjanja.