Mikrotalasne rerne

Matovilac je najukusniji kada je sveže ubran. Ili kada dolazi iz Bosch frižidera.

Već 80 godina razvijamo tehnologije hlađenja koje vaš svakodnevni život čine praktičnijim. Zahvaljujući inovativnim sistemima za održavanje svežine, naši frižideri čuvaju hranu svežom tokom dužeg perioda i praktičniji su zahvaljujući fleksibilnoj unutrašnjosti. Na to se možete osloniti sada, kao i ubuduće.

Ugradna rerna sa mikrotalasima: zaista višenamenski uređaj.

Naša ugradna rerna sa mikrotalasima je višenamenski uređaj koji omogućava kombinovanje klasičnih metoda grejanja s praktičnim funkcijama mikrotalasne rerne. Na primer, možete najpre otopiti zamrznutu hranu, a odmah zatim je ispeći.

Naše ugradne mikrotalasne rerne: kuvanje u nivou očiju.

Smatramo da bi kuvanje trebalo da bude užitak, a ne dosadan zadatak. Rad na neprilagođenoj visini, na primer, može uništiti ljubav prema kuvanju. Tražite li rešenje? Naše ugradne mikrotalasne rerne mogu se lako ugraditi u visoki kuhinjski element ili zidnu jedinicu u nivou očiju. Na taj način uvek možete pripaziti na kroasane za doručak i pritom ne morate pomaknuti ni prst, a kamoli se saginjati.

Naše samostojeće mikrotalasne rerne: neograničen užitak kuvanja.

Osim što omogućava brzu pripremu hrane jednostavnim pritiskom na dugme, klasični tip mikrotalasne rerne takođe možete postaviti gde god želite.

Naše mikrotalasne rerne: za gurmane koji žure.

Mikrotalasna rerna je savršen izbor kada jelo treba pripremiti na brzinu. Bilo da treba da zagrejete šolju čaja, ispečete picu pomoću funkcije roštilja ili odmrznete zamrznutu hranu. Uštedećete mnogo vremena i s kasnijom pripremom hrane. Naravno, takođe možete upotrebljavati mikrotalasne rerne za veće posude i namirnice.