MUM univerzalni kuhinjski aparati

Odgovarajući MUM aparat za svaku kuhinju.

Od modela za početni nivo do vrhunskih kompaktnih kuhinjskih aparata od 1500 W: među našim proverenim MUM kompaktnim kuhinjskim aparatima definitivno ćete pronaći onaj koji odgovara vašim potrebama – i odgovarajući dodatni pribor za svaki zadatak. Kada postoji raznovrsnost kao kod naših MUM kuhinjskih aparata, savršeni rezultati se podrazumevaju.

OptiMUM: prvi po snazi i inovativnosti. Sa ugrađenom vagom.

Budite zahtevni! OptiMUM univerzalni kuhinjski aparat kombinuje vrhunski dizajn i praktičnost sa snagom kako bi postigao prvoklasne rezultate.

MUM 5: elegantan pomoćnik u kuhinji. U 18 boja.

Vaša kreativnost ne zna za granice: MUM 5 univerzalni kuhinjski aparat je savršen alat za vaše kulinarske ideje.

MUM 4: model za zahtevne početnike. Sa mnogo dodatnog pribora.

Savršen da bude vaš prvi univerzalni kuhinjski aparat. MUM 4 vam garantuje vrhunski Bosch kvalitet i veliki izbor dodatnog pribora.

Dodatni pribor za naše univerzalne kuhinjske aparate: mnogo različitih sastojaka.

Izbor dodatnog pribora za naše univerzalne kuhinjske aparate ne samo da je praktičan, već i garantuje da ne postoji granica za vašu maštu kada se radi o pripremanju hrane. Naš raznovrstan standardni i specijalni dodatni pribor pruža vam sve što ste oduvek mogli da poželite: bilo da se radi o testu, smesama za torte, domaćoj testenini, svežem ratatuju ili mlevenom mesu za lazanje.