Parni uređaji

Zadržite ono što drugima ispari: ukuse i vitamine.

Bosch parna rerna je najblaži,najzdraviji način pripreme hrane.Vrela para kuva hranu posebno blago, što znači da vredni vitamini i minerali ostaju sačuvani.Ukusi mogu da se razviju , a povrće zadržava svoju punu boju.

Naše kombinovane parne rerne: jedan aparat, tri načina kuvanja.

Priprema jela na pari, pečenje ili kombinacija oba: pomoću blage pare i opcionog dodatka toplog vazduha, na raspolaganju su vam sve željene opcije. Zahvaljujući funkciji DishAssist, optimalna vrsta toplote, temperatura i vreme pripreme brojnih jela unapred su podešeni. Čak i nakon kuvanja i jela možete i dalje uživati: zahvaljujući funkciji EcoClean Direct i posebnom premazu koji automatski apsorbuje prljavštinu, čišćenje gotovo da nije potrebno.

Naše parne rerne: zadržite aromu i vitamine koji su vam potrebni.

Naše parne rerne se koncentrišu na ono što je važno: ukus. Blaga para omogućava ukusima da se u potpunosti razviju bez potrebe za korišćenjem dodatne masnoće. Zahvaljujući unapred podešenim automatskim programima, možete savršeno pripremiti do 17 jela. Budući da su sve Bosch parne rerne opremljene sopstvenim rezervoarom za vodu, čak vam ne treba ni priključak za vodu. Uz Bosch, manje zaista jeste više.

Izvrsna tehnologija za najfiniji ukus.

Da bismo bili sigurni da će vas naša kuhinjska oprema pouzdano služiti što je duže moguće, za nju smo koristili samo najkvalitetnije materijale. Unutrašnjost naših parnih rerni i kombinovanih parnih rerni izrađena je od najboljeg visokokvalitetnog čelika i garantovano je nerđajuća. Rezervoar za vodu se lako vadi i dopunjuje. Automatski program za uklanjanje kamenca obezbeđuje da nikada više ne morate da se bavite uklanjanjem kamenca koje oduzima mnogo vremena.