Ploče za kuvanje

Najteža stvar u kuvanju biće vam sastavljane spiska za kupovinu.

Pošto su vam ruke već dovoljno zauzete dok kuvate, dodali smo dosta praktičnih funkcija tako da ne morate dodatno da se zamarate.

Naše indukcione ploče: manje čekanja, niža potrošnja struje i više pouzdanosti.

Naše indukcione ploče ne mogu da čine čuda, ali mogu da pruže rezultate brže od konvencionalnih ploča. Na Bosch indukcionoj ploči, 2 litra vode može dvaput brže da proključa nego na keramičkoj ploči. Tako možete brže poslužiti večeru, koristeći manje električne energije. Što znači da vam ostaje više vremena za uživanje.

Naše plinske ploče: izbor profesionalnih kuvara u vašoj kuhinji.

Za mnoge profesionalne kuvare plinske ploče su još uvek prvi izbor. Pomoću Bosch plinskih ploča, i vi možete uživati u svim njihovim prednostima. Ne samo da savršeno i trenutno možete kontrolisati toplotu, već se naše plinske ploče i lako čiste i apsolutno su bezbedne, zahvaljujući sofisticiranom dizajnu.

Naše staklokeramičke ploče: klasično i nenadmašno praktično kuvanje.

Površine od stakla i keramike koje se lako čiste i koje takođe izgledaju dobro: sa našim staklokeramičkim pločama možete uživati u kuvanju i jelu još duže, trošeći manje vremena na čišćenje. Zahvaljujući ugrađenoj TouchControl tabli, uvek imate potpunu kontrolu radi maksimalne bezbednosti.

Naše Domino ploče pružaju vam najbolje iz oba sveta.

Ako ste ikad sanjali o tome da kombinujete indukcione, staklokeramičke i plinske ploče, naše Domino ploče su rešenje za vas. Mogu se u potpunosti prilagoditi kako bi odgovarale vašim preferencama i savršeno se složiti u pogledu izgleda. Ljubitelji azijske kuhinje takođe imaju mogućnost dodavanja gorionika za wok ili teppanyaki ploče za japanska jela. Naši Domino ventilacioni moduli savršeno se slažu uz naše Domino ploče. Ugrađeni odmah pored ploče, oni izvlače paru i neprijatne mirise na njihovom izvoru. Para i zamagljene naočare nikada vam više neće predstavljati problem.