Pomoć kod kuvanja

Doživite beskrajno uživanje dok kuvate pomoću kuhinjskih aparata kompanije Bosch.

Kuvanje, pečenje, eksperimentisanje: više od 60 godina stvaramo kuhinjske aparate koje karakterišu izvanredan dizajn i inovativna tehnologija koji kuvanje pretvaraju u zabavu i daju savršene rezultate.

Bosch štapni mikseri: snaga koja se prilagođava.

Zahvaljujući izuzetno oštrim sečivima i snažnim motorima, Bosch štapni mikseri mogu brzo da obrade svaku namirnicu. Zahvaljujući ergonomskom dizajnu, mešanje i mućenje će biti pod vašom kontrolom.

Bosch ručni mikseri: savršen rezultat za tren.

Zahvaljujući dobrom balansu i ergonomskoj ručici, ručni mikseri udobno leže u vašoj ruci i krče put kroz sastojke i testa lako i brzo.

Bosch blenderi: savršena kombinacija.

Naši blenderi vam mogu pomoći da za tren pripremite ukusne supe, zdrave i sveže guste napitke ili koktele. Sve to je moguće zahvaljujući snažnim motorima, preciznim sečivima od nerđajućeg čelika i visokokvalitetnim staklenim posudama ili plastičnim bokalima koji ne sadrže BPA. Naš snažan blender SilentMixx posebno je tih pri radu.

Bosch univerzalne seckalice: mali sastojci, veliki rezultati.

Univerzalne seckalice vam pomažu da brzo pripremite hranu i izuzetno su jednostavne za čišćenje. Pomoću specijalnih sečiva i mutilica, možete čak i da mrvite led i umutite šlag ili belanca.

Bosch sokovnici: mnogo soka uz malo napora.

Iscedite sve iz tvrdog ili mekog voća i povrća. Uz pomoć naših sokovnika, sveže sokove možete pripremiti lako i efikasno. Snažni motori i fina mikro sita pobrinuće se da uživate u svom soku sve do poslednje kapi.

Napravljeni za ljubitelje moćnih performansi.

Pre nego što uopšte možete da počnete sa korišćenjem Bosch kuhinjskih aparata za mućenje, mešanje, gnječenje ili seckanje sastojaka, mi ih testiramo i poboljšavamo sve do najsitnijih detalja. Zbog toga je čak i mešenje teškog testa dečja igra za naše snažne motore. Naša izuzetno oštra sečiva godinama će bez napora nastaviti da seckaju i mešaju sve što stavite pred njih. Naš vanvremenski dizajn pretvoriće praktičnog kuhinjskog pomoćnika u vrhunski vizuelni detalj u vašoj kuhinji.