Rerne

Život je ukusan. Sa šporetima i rernama kompanije Bosch, može biti još ukusniji.

Prilikom konstruisanja šporeta i rerni, merilo ste nam vi i vaš svakodnevni život.Svoje uređaje ne procenjujemo samo ona osnovu savršenih rezultata pečenja.Izradjujemo ih od najstabilnijih materijala i testiramo njihovu izdržljivost beskrajnim testovima opterećenja.

-BOSCH

Tipovi

Bosch ugradna rerna: atrakcija u svakoj kuhinji.

Naše ugradne rerne mogu biti ugrađene nezavisno od ploče za kuvanje, tako da ih možete postaviti u zidni kuhinjski element u nivou očiju. Sa ugradnom rernom na većoj visini, uvek možete motriti na svoja kulinarska remek dela. A to znači i manje naprezanja leđa.

Naše kompaktne rerne: savršeni rezultati pečenja u malom prostoru.

Naše ugradne rerne visoke 45 cm su savršeno rešenje za ljude sa malim kuhinjama, a velikim idejama. Idealne su za ugradnju u visoke kuhinjske ormariće. Naše kompaktne ugradne rerne pružaju vam pun opseg funkcija. Možete izabrati model sa pirolizom za samočišćenje ili čak i sa ugrađenim mikrotalasima.

Ljubav prema kuvanju i pečenju počinje sa odgovarajućim šporetom ili odgovarajućom rernom.

Bilo da vam se dopada moderno kuhinjsko ostrvo ili elementi poređani u pravoj liniji – naše rerne ili šporeti će zadovoljiti sve vaše dizajnerske zahteve. Rernu možete ugraditi nezavisno od ploče, na primer u visoki kuhinjski element. Šporet je pravi izbor za vas ako biste želeli da ugradite ploču za kuvanje u radnu površinu neposredno iznad njega. Pustite mašti na volju – mi ćemo pronaći sve prave sastojke koji odgovaraju vašem ukusu.

Često postavljana pitanja

U čemu je razlika između šporeta, rerne i kompakte ugradne rerne?

Ugradni šporeti

Ugradni šporeti se ugrađuju ispod ploče za kuvanje u nizak kuhinjski element ispod radne površine. Pločom za kuvanje upravlja se preko šporeta. Kada zamenite šporet, obratite pažnju na to da odgovara ploči za kuvanje.

Rerne

Rerna se može ugraditi bilo ispod radne ploče ili

Odvojena ploča za kuvanje može se zasebno ugraditi, nezavisno od rerne.ergonomski u nivou očiju u visokom kuhinjskom elementu.

Kompaktne ugradne rerne

Kompaktne ugradne rerne koje zahtevaju prostor za ugradnju veličine 45 cm idealne su za ergonomsko postavljanje u visokom kuhinjskom elementu. Kompaktnom ugradnom rernom možete zameniti rernu, dopuniti je ili kombinovati obe. Kompaktnu ugradnu rernu takođe možete kombinovati sa ugrađenim mikrotalasima ili sa drugom praktičnom opremom.