Samostojeće mašine za pranje sudova

Bosch samostojeće mašine za pranje sudova: jedinstven visok kvalitet, 1.000 mogućnosti

Da biste bili potpuno fleksibilni, naše samostojeće mašine za pranje sudova možete da postavite gde god želite. Bez obzira na to koju izaberete, možete biti uvereni da će punjenje mašine biti praktično, rezultati čišćenja optimalni i da će ona ispunjavati 100% kvaliteta kompanije Bosch.

Bosch samostojeće mašine za pranje sudova. Postavite ih gde god želite.

Samostojećoj mašini za pranje sudova nije potrebno slobodno mesto unutar kuhinjskih elemenata. Postavite svoju samostojeću mašinu za pranje sudova širine 60 cm u svoju kuhinju prema ličnom izboru.

Naše samostojeće mašine za pranje sudova širine 45 cm: male spolja, velike iznutra.

Samostojećoj mašini za pranje sudova širine 45 cm nije potrebno slobodno mesto unutar kuhinjskih elemenata. Kao samostojeća mašina za pranje sudova koja štedi prostor, ona se može montirati i u malim kuhinjama.

Zato što volite čiste sudove, a ne pranje sudova.

Male, fleksibilne kako bismo vam punjenje mašine za pranje sudova učinili još praktičnijim, dizajnirali smo naše samostojeće mašine za pranje sudova tako da imate više slobode pri smeštanju sudova. Uz VarioFlex ili VarioFlex pro sistem, vi odlučujete šta staje u vašu samostojeću mašinu za pranje sudova, npr. šoljice za espresso ili vaza za cveće. Stone mašine za pranje sudova staju u svaku kuhinju. Možete ih jednostavno postaviti na radnu površinu.