Usisivači

Bosch usisivači: održavaju vaš dom savršeno čistim.

Blagi prema drvenim podovima, nemilosrdni prema životinjskoj dlaci, njima se jednostavno rukuje, a potrošnja energije je mala. Naši usisivači su savršeno prilagođeni potrebama vašeg doma i nude odgovarajuće rešenje za sve izazove.

Bosch usisvači sa posudom: moćni, a neverovatno tihi. Bez dodatnih troškova.

Naši usisivači sa posudom sa funkcijom SmartSensor Control nude korisno rešenje za svaki izazov čišćenja. Oni predstavljaju moćna sveobuhvatna rešenja, a dizajnirani su tako da budu posebno tihi i temeljni kada su u pitanju životinjske dlake. Postoje i aparati kojima štedite prostor, koji su kompaktni i lagani.

Bosch usisivači sa kesom: odlične performanse, higijensko čišćenje.

Usisivači sa kesom čiste temeljno, štede energiju i rade pouzdano na svim tipovima poda. Bez obzira na to da li želite usisivač koji je posebno tih, temeljan kada je u pitanju životinjska dlaka, kompaktan i kojim se lako upravlja ili koji je izuzetno fleksibilan sa izuzetno velikim radnim radijusom – Bosch ima savršeni aparat za bilo koji izazov.

Bosch štapni akumulatorski usisivači: moćni i fleksibilni.

Štapni akumulatorski usisivači iz asortimana Athlet izuzetno su izdržljivi i podjednako su moćni kao konvencionalni usisivači. Njima se lako upravlja, a tepisi, drveni podovi i pločice biće temeljno očišćeni zahvaljujući tehnologiji SmartSensor Control. Bosch litijum-jonske baterije obezbeđuju izuzetno dugotrajan rad i veoma brzo se pune.

Lagan i praktičan za brzo čišćenje između dva usisavanja: ručni aparat 2-u-1 sa uklonljivim akumulatorskim usisivačem – praktičan alat za svaki dom.

Unlimited štapni akumulatorski usisivač kompanije Bosch: efikasno čisti na svim nivoima.

Unlimited štapni akumulatorski usisivač sa posudom savršeno je pomagalo za brzo čišćenje podova uz dosledno visoke performanse. Unlimited usisivač omogućava izuzetno dug rad uređaja, zahvaljujući zamenjivim baterijama i brzom punjaču. Jedna baterija se može puniti dok se druga baterija koristi, tako da je uređaj uvek spreman za upotrebu. Sistemu Power for ALL potreban je samo jedan set baterija, koji je takođe deo bežičnog sistema alata za domaćinstvo i baštu od 18 volti kompanije Bosch.

Bosch ručni akumulatorski usisivači: lagani i laki za upravljanje za povremeno čišćenje.

Ručni akumulatorski usisivači idealni su za čišćenje malih oblasti, tapacirunga ili sedišta i malih šupljina, npr. u automobilima.

Bosch PowerProtect kesa za prašinu: poboljšajte performanse svog usisivača.

Ove originalne kese nude visoku moć usisavanja čak i za aparate male snage ili kada se kesa napuni. Da bi postigle maksimalnu higijenu, one filtriraju 99,9% sitnih čestica prašine, a praktična higijenska bravica omogućava čisto odlaganje. Motor vašeg usisivača je efikasno zaštićen – čime se obezbeđuje njegov duži radni vek.

Temeljno testirani. Temeljno čiste.

Da bismo bili sigurni da naši usisivači ispunjavaju najviše standarde kvaliteta, podvrgavamo ih temeljnom testiranju: pre nego što ih odobrimo za serijsku proizvodnju, usisivače sa posudom uključimo i isključimo 45.000 puta prilikom testa uključivanja. Papučice za pod takođe moraju da pokažu neverovatnu snagu na testovima izdržljivosti prilikom kojih pređu mnogo kilometara. Ovi zahtevni testovi izdržljivosti daju zadivljujuće rezultate: kvalitet bez kompromisa, izvanredan učinak čišćenja i apsolutnu pouzdanost.