Zamrzivači

Za vas smo poslali naše zamrzivače u pustinju. I u Sibir.

Kako biste sa sigurnošću mogli da se oslonite na naše zamrzivače u svakodnevnoj upotrebi, testiramo ih u najtežim uslovima u Boschovoj klimatskoj komori. U njoj se simuliraju uslovi ekstremno niskih i visokih temperatura, od -10 do +43 °C. Zamrzivač je spreman za upotrebu u vašem domu jedino ako savršeno funkcioniše u njoj.

Samostojeći zamrzivači: vrhunska tehnologija za svaki dom i za sve potrebe.

Bosch u ponudi ima odgovarajući zamrzivač za domaćinstva svih veličina. Bilo da skladištite male ili velike količine namirnica, u ponudi imamo odgovarajući zamrzivač za svako domaćinstvo s kapacitetom koji može udovoljiti svim potrebama. Ova samostojeća rešenja omogućavaju vam da sami izaberete gde ćete ih smestiti u svom domu.

Ugradni zamrzivači koji se savršeno uklapaju u dizajn vaše kuhinje.

Kako se vaš život stalno menja, mogu se promeniti i vaše kulinarske navike. Uz ugradne zamrzivače, svojoj kuhinji možete dodati mnogo dodatnog prostora za zamrznute namirnice. Zahvaljujući velikom broju raznih modela sigurno ćete pronaći odgovarajući model za sebe.

Naši Side by side kombinovani frižideri sa zamrzivačem: jedan do drugog za svežu hranu.

Bosch Side by side kombinovani frižideri sa zamrzivačem sastoje se iz frižidera i zamrzivača i predstavljaju pravo remek delo u svakom domu. Pregledno su dizajnirani i sadrže mnogo prostora za hlađenje i zamrzavanje, a opremljeni su i različitim inovacijama čija je svrha održavanje svežine vaše hrane.

Odleđivanje odsada više neće biti potrebno.

Bosch razvija tehnologiju koja olakšava život. Ona, na primer, omogućava da naše zamrzivače više nikada nećete morati da odleđujete. Naš domišljat ventilacioni sistem NoFrost izvlači vlagu u vazduhu iz zamrzivača, čime se sprečava stvaranje sloja leda koji znatno smanjuje energetsku efikasnost klasičnih zamrzivača. Zahvaljujući ovoj inovativnoj tehnologiji, uštedećete dragoceno vreme, a dugoročno i količinu utrošene električne energije. Na taj način potpuno se iskorišćava celokupni potencijal aparata za uštedu energije, a naporno odleđivanje postaje stvar prošlosti.