Univerzalni kuhinjski aparati

60 godina stvaranja: za savršeno iskustvo kuvanja

Bez obzira na vaše potrebe, sigurno ćete pronaći odgovarajući univerzalni kuhinjski aparat iz širokog Bosch asortimana. Onda ćete moći da ostvarite sve svoje kulinarske ideje!

MUM univerzalni kuhinjski aparati – raznovrsnost u skladu sa vašim ukusom.

Da li tražite inovativnu tehnologiju, visok nivo praktičnosti, jednostavno rukovanje i izdržljivost? Onda ste napravili pravi izbor kada ste se odlučili za naše MUM univerzalne kuhinjske aparate. To je zbog toga što svi oni imaju nešto zajedničko: pomažu vam da pripremite savršena jela.

Raznovrstan dodatni pribor za vaš MUM univerzalni kuhinjski aparat.

Slasne pečene poslastice, sveža testenina, ukusna jela od povrća ili zdravi gusti napici. Sa inovativnim kompletima dodatnog pribora za naše MUM univerzalne kuhinjske aparate mogućnosti su skoro beskonačne.

Multipraktici: mali, lepi i savršeno dizajnirani.

Čak i u najmanjim kuhinjama ima dovoljno mesta za Bosch univerzalne kuhinjske aparate koji štede prostor. Dodatni pribor može biti odložen u posudu ili u praktičnu fioku.

Vaš univerzalni kuhinjski aparat može više: uz pomoć našeg velikog izbora standardnog dodatnog pribora.

Uz pomoć našeg raznovrsnog standardnog dodatnog pribora, Bosch univerzalni kuhinjski aparati mogu stvarno otkriti svoj pun potencijal. Na primer, profesionalna metalna metlica za mešanje priprema lagane i vazdušaste puslice ili savršeno umućen šlag. Metlica za mućenje „Absolute Beater” sa silikonskim premazom može prići skroz do zida posude, tako da mešavine za torte, šlag, žumanca i sosevi ne ostaju na ivicama. Pomoću naše kuke za mešenje, mešenje čak i teških mešavina, kao što su kvasac, testo za hleb ili rezanca postaje dečja igra. Gusti napici, smrznuto voće, vruće supe ili ledeni napici: Thermosafe stakleni blender je talentovani višenamenski aparat kada je reč o pripremanju kulinarskih poslastica.