Frižideri i zamrzivači

5 godina sigurnosti

Od 1. 6. 2018. do 30. 9. 2019. kupovinom izabranih Bosch frižidera ostvarujete pravo na 5 godina potpune garancije. Pravo na produženu garanciju ostvaruje se registracijom na portalu MyBosch najkasnije 30 dana od datuma kupovine. Garancija će biti važeća uz odštampan garantni list koji dobijete registracijom i originalni račun.

Dodatni pribor za frižidere i zamrzivače

Svežu hranu možete prepoznati po dobrom mirisu. Ili po tome što je u pravom frižideru.

Bosch kombinovani frižideri sa zamrzivačem ne samo da čine svakodnevni život ukusnijim, već ga čine i lakšim: pregledne police, prostrane fioke i genijalne pregrade omogućavaju vam da uvek znate kojom hranom raspolažete. Pored toga, posude i police klize po teleskopskim vođicama lagano ka vama, što odlaganje i vađenje hrane čini lakim poput dečje igre. A zahvaljujući savršenom osvetljenju, uvek ćete imati jasan pregled sve vaše hrane.

Frižideri sa najsavremenijom tehnologijom hlađenja: svež stil za vašu kuhinju.

Razmišljate o hladnoj hrani? Onda zamislite ukusne salate, sveže voće i hladne napitke. Zato što smo mi već dobro razmislili o energetski efikasnim tehnologijama, fleksibilnom unutrašnjem prostoru, inovativnim sistemima za održavanje svežine hrane kao i o jednostavnom odlaganju i vađenju namirnica.

Uz Bosch zamrzivače sa NoFrost tehnologijom nikada više nećete morati da odmrzavate.

Zahvaljujući NoFrost tehnologiji, nikada više nećete morati da odmrzavate zamrzivač: genijalni sistem cirkulacije vazduha odvodi vlagu iz vazduha izvan zamrzivača u posudu za isparavanje, što pouzdano sprečava formiranje leda. Tako da naša inovativna NoFrost tehnologija štedi vaše vreme i trud.

Naši Side by side kombinovani frižideri sa zamrzivačem: udvostručen kvalitet za performanse i svežinu.

Naši Side by side kombinovani frižideri sa zamrzivačem su sve što ste ikada želeli, mnogo prostora za svežu hranu u kombinaciji sa visokokvalitetnim dizajnom. Jedan do drugog, frižider i zamrzivač nude mnoštvo funkcija koje garantuju da će hrana ostati predivno sveža. Pored toga, pružaju preglednost i dovoljno prostora za sve što želite da smestite. Ukoliko volite da pozivate mnogo gladnih prijatelja i rođaka na večeru, odlučite se za neki od naših posebno velikih frižidera.

Ispunjeni našim najboljim idejama, sa mnogo dodatnog prostora za vašu hranu.

Dizajn unutrašnjeg dela naših frižidera i zamrzivača nudi vam slobodu, jasan pregled i jednostavno punjenje i pražnjenje. Ako vam je potreban viši prostor za odlaganje, na primer za veliki kolač, fleksibilne police vam omogućavaju da napravite neophodan prostor. Deljiva staklena polica se jednostavno može malo uvući ili se može potpuno ukloniti. Police su pristupačne i moguće ih je izvući, pa je odlaganje hrane brzo i jednostavno. Čak je i tegla sa džemom koja se nalazi pozadi uvek nadohvat ruke.