Kuvanje i pečenje

Savrsena kombinacija

Konstruisani tako da omogućavaju savršeno kuvanje i pečenje i odgovaraju svakom dizajnu kuhinje.

Naše rerne: pojedinačna ugradnja, kvalitet bez kompromisa.

Bez obzira na vaš omiljen dizajn kuhinje, naše rerne savršeno se uklapaju. Ugradni šporeti, koji se tradicionalno ugrađuju ispod radne površine, kontrolišu ploču za kuvanje koja je iznad. S druge strane, rerne se mogu ugraditi u zidne i podne kuhinjske elemente. Izaberite zasebnu rernu i moći ćete da postavite ploču za kuvanje nezavisno od rerne. A kada nemate mnogo prostora, naši kompaktni aparati predstavljaju idealno rešenje. Bez obzira na to za koji aparat ćete se odlučiti, zahvaljujući njihovim automatskim programima, uvek ćete postići savršene rezultate pečenja.

Naše ploče za kuvanje: izvanredne performanse i dizajn sa diskretnom ugradnjom.

Jedna ploča za kuvanje se ugrađuje u radnu površinu iznad šporeta, koji je kontroliše. Odvojena ploča za kuvanje ima svoje operativne elemente te se može ugraditi nezavisno od rerne. Rerna, na primer, može da stane u kuhinjsko ostrvo ili zidni element. Takođe, možete otkriti naše Domino ploče širine 30-40 cm, kao što je Teppan Yaki za japansku kuhinju ili gorionik za wok za azijsku kuhunju.

Naši samostojeći šporeti: vi odlučujete o tome gde oni kuvaju.

Pored savršenih rezultata i apsolutne praktičnosti, naši samostojeći šporeti takođe nude potpunu fleksibilnost. Izaberite lokaciju koja vam najviše odgovara i samostojeći šporet koji želite: bilo da je to električni šporet sa indukcionom pločom ili plinski šporet sa plinskom pločom – odluka je na vama. Preostaje vam samo da uživate u kuvanju. Možete se pouzdati u 100% Bosch kvalitet i neprekidne pohvale od strane svih gostiju.

Naše parne rerne i kombinovane parne rerne: najblaži način pripreme hrane.

Puno ukusa, zdravo i raznovrsno: naše parne rerne i kombinovane parne rerne čuvaju najvažnije arome, vitamine i minerale. Bilo da volite da hrana bude blago obrađena i sočna ili hrskava i zapečena, pomoću pare, sve je uvek divno ukusno i zdravo. A zahvaljujući ugrađenom rezervoaru za vodu, našim aparatima za kuvanje na pari nije potreban direktan dovod vode.

Sa Bosch aspiratorima vaši gosti neće znati šta kuvate dok oni dolaze.

Bilo da pržite ili kuvate, možete se opustiti i dozvoliti da Bosch preuzme svu paru i neprijatne mirise. Naš veliki izbor aspiratora različitih dimenzija i različitog dizajna osiguraće da vazduh bude svež svuda – u svim kuhinjama od najmanjih do najvećih. I uvek će to činiti neverovatno tiho i efikasno.

Naši kontaktni roštilji: gozba u bilo koje godišnje doba.

Za bifteke, grickalice ili sendviče. U vašem domu ili bašti – zahvaljujući Bosch višenamenskim kontaktnim roštiljima, sve je moguće. Iskošene roštilj ploče sa premazom protiv lepljenja i otvorima za ceđenje masnoće garantuju roštiljanje sa malo masnoća i mogu se lako ukloniti radi čišćenja. Svaka roštilj ploča ima dve površine: rebrastu stranu za roštiljanje i glatku stranu za sendviče. Gornja roštilj ploča se može fleksibilno prilagoditi i zagrejati odvojeno – što je idealno za deblju ili gratiniranu hranu.